DEEG:
400ml koekmeelblom knippie sout
2ml bakpoeier 110g margarien, gerasper
200ml melk 1 eiergeel
VULSEL:
1 blik boeliebief in blokkies gesny (275g) 30ml mayonnaise
2-5ml mosterdpoeier bietjie worcestersous
30ml gekapte pietersielie 250ml gerasperde Cheddar
Kaas
Voorverhit die oond tot 200C.Spuit ‘n klein broodpan met kleefwerende middel.
Sif die droë bestanddele saam en vryf die margarien met jou vingerpunte in tot goed gemeng.
Meng die melk en eiergeel saam en meng by. Die deeg sal slapperig wees.
Druk die helfte van die deeg op die bodem van die voorbereide pan vas.
Meng die bestanddele vir die vulsel, maar hou eenkant ‘n bietjie gerasperde kaas. Skep bo-oor en maak gelyk. Versprei die res van die deeg oor die vulsel, sprinkel die oorblywende kaas oor en bak sowat 20 minute lank of totdat die kors gaar is. Dien op
met blatjang.
No comments:
Post a Comment